Cena REHAU Pvc Stolarije

Pozovite Nas

060 362 54 10

Cenovnik Pvc stolarije i dodatnih komponenti sistema fasadne stolarije redovno ažuriramo. Cene se odnose na elemente bez troškova prevoza, demontaže postojećih i montaže nove stolarije.

Troškovi prevoza, demontaže i montaže zavise od broja elemenata, udaljenosti do grada i mesta gde se radovi izvode, vrste prilaza samom objektu, spratnosti, mogućnosti korišćenja lifta itd. U praksi ovi troškovi iznose 10 – 20% cene samih elemenata.

Pogledajte Cenovnik REHAU Pvc Stolarije, Aluminijumskih Roletni, Komarnika, Okapnica i Podprozorskih Dasaka.

Želite Više Informacija ?
*Ovo polje popunite samo ako želite da vas kontaktiramo pozivom

Pvc Stolarija REHAU Euro Design 70mm

Standardni sistem u našoj ponudi. Zadovoljava energetske standarde i predstavlja najbolje ocenjeno rešenje u sistemima od 70mm na tržištu EU. Radi se u izvedbi sa dvoslojnim i troslojnim paketom stakala.

Pvc Stolarija REHAU Synego 80mm

Idealan sistem koji objedinjuje rešenje za objekte sa visokom energetskom efikasnošću koji se nalaze u oblastima u kojima je prisutno tzv. zagađenje bukom, pre svega u centralnim gradskim jezgrima.

Pvc Stolarija REHAU Geneo 86mm

Rešenje projektovano za energetski pasivne domove i radne prostore. Predstavlja sumu upotrebe inovativnih materija i višedecenijskog projektovanja. Na tržištu ne postoji prozorski profil boljih karakteristika.

QUADRO Aluminijumske Roletne

QUADRO Aluminijumski Komarnici

QUADRO Dodatna Oprema

Quadro Pvc Stolarija Cenovnik Aluminijumske Okapnice
Quadro Pvc Stolarija Cenovnik Podprozorke Daske

Spavajte U Apsolutnoj Tišini

REHAU prozori će umanjiti buku koja dolazi spolja i do 24 puta bolje od drvenih prozora