Kako Poručiti Vašu Novu Pvc Stolariju

Pratite ove je jednostavne korake. Kao i mnogi zadovoljni klijenti pre Vas uverićete se da ćemo vrlo lako pronaći najbolje rešenje

Korak 1. Kontaktirajte Nas

Kada ste odlučili da je vreme za zamenu stolarije u Vašem domu ili poslovnom prostoru ili za ugradnu kvalitetne stolarije na novoizgrađenom objektu vreme je da nas kontaktirate. U zavisnosti od Vaših obaveza, možete posetiti naš prodajno izložbeni prostor u centru Pančeva, uputiti nam email poruku sa Vašim pitanjima, kontaktirati nas putem naše kontakt forme na web stranici ili preko naših naloga na društvenim mrežama. Na kraju, možete nas pozvati i objasniti nam šta možemo uraditi za Vas. U praksi, koji god način da odaberete, pitaćemo Vas za broj prozora i vrata, njihovu okvirnu dimenziju, potrebu za dodatnom opremom (roletne, komarnici itd…) i zatim Vam dati okvirni rok i ponudu za izvedene radove. Ukoliko Vas uverimo da je naša ponuda po kvalitetu i ceni interesantna, zajedno prelazimo na drugi korak.

Korak 2. Merenje Na Objektu

Ovaj korak je izuzetno važan. Precizno uzimanje mera na objektu je preduslov za kvalitetno izvedene radove pa se neretko posle ovog primarnog merenja vrši barem još jedno ili dva naknadna merenja da bi se osigurala maksimalna efikasnost Vaše nove fasadne stolarije. U ovom trenutku se beleže i ostali faktori koji utiču na proces pripreme i montaže kao što su pristupačnost objekta (blizina parkinga, pristupačnost same zgrade ili kuće, spratnost na kojoj se izvode radovi, postojanje i mogućnost korišćenja lifta). Merenje traje između 30 i 90 minuta. Prilikom merenja Vi ćete reći kakva rešenja ste zamislili a mi ćemo Vam dati sugestije ukoliko se ispostavi da je to rešenje teško izvodljivo ili da je praksa pokazala da postoje i bolja rešenja. Nakon izvedenog merenja po dogovorenim rešenjima, sastavlja se konačna ponuda. Ukoliko Vam ponuda odgovara prelazimo na treći korak.

Korak 3. Potpisivanje Ugovora

Prilikom sastavljanja konačne ponude i slanja iste na vašu email adresu, sastavićemo i poslati Vam i primer ugovora. Vi ćete pročitati ugovor, proveriti kakve su obaveze QUADRO stolarije prema Vama i kakve su Vaše obaveze. Mi Vam možemo doneti ugovor i potpisati ga i u Vašem objektu ali u praksi se potpisivanje vrši u našem izložbeno prodajnom prostoru u ulici Oslobođenja br.3 u Pančevu. Jedna od stavki ugovora je i vreme završetka radova a u našem slučaju to je između 25 i 35 dana. Kada su uslovi definisani a ugovor potpisan ostaje nam da sačekamo dan montaže Vaše nove Fasadne stolarije.

Korak 4. Montaža Elemenata

Nekoliko dana, pre dana koji je određen za montažu, mi ćemo Vas pozvati da potvrdimo termin. Sama montaža može trajati jedan ili više dana u zavisnosti od broja montiranih pozicija. Montažu ćemo vršiti u prepodnevnim i poslepodnevnim satima, u zavisnosti od naših obaveza a u dogovoru sa Vama. U praksi jedan tim stručnih montera može demontirati i montirati od 4 do 7 pozicija u toku jednog radnog dana. Po završetku radova, uverićete se u ispravnost i funkcionalnost svih delova sistema fasadne stolarije a mi ćemo Vas ostaviti da uživate u Vašim novim REHAU prozorima i vratima.