QUADRO Pvc i Aluminijumska Stolarija Pančevo

QUADRO Pvc i Aluminijumska Stolarija Pančevo * Pvc Prozori Nemačke Kompanije REHAU * 10 Godina Garancije * Višegodišnje Iskustvo * 060 362 54 10

QUADRO - Više Od Pametnog Izbora

Pravi Prozori & Vrata Za Vas

REHAU nemačka Pvc solarija predstavlja najbolji izbor prilikom odabira prozora i vrata kod novoizgrađenog objekta kao i prilikom renoviranja postojećeg. Okovi koje koristimo prilikom sastavljanja sistema prozora i vrata su nemački GU Gretisch-Unitas 
Quadro Pvc I Aluminijumska Stolarija Pančevo
Želite Više Informacija ?
*Ovo polje popunite samo ako želite da vas kontaktiramo pozivom
Pozovite Nas

060 362 54 10

Zašto Odabrati Quadro?

REHAU i QUADRO čine savršeni sistem

Naši monteri i tehnička lica godinama rade sa REHAU  profilima, GU okovima i Guardian staklom. Naše preporuke su stotine zadovoljnih klijenata.  Odmah ćemo Vam odgovoriti na upite. Precizno ćemo uzeti mere samih otvora u Vašem domu. Poštovaćemo dogovoreni rok za završetak radova. Ponudićemo najbolju cenu uz najbolji kvalitet. 

Vama će preostati samo da u  narednim decenijama uživate uz Vaše nove REHAU prozore i vrata.

Quadro Pvc I Aluminijumska Stolarija Pančevo

Povećajte Bezbednost Vašeg Doma

REHAU prozori nude optimalnu zaštitu od provale. Klasa bezbednosti se može definisati prema Vašim ličnim potrebama. Čak se i zahtevi klase otpornosti RC 3 mogu jednostavno realizovati odgovarajućim dodatnim merama.

Quadro Pvc I Aluminijumska Stolarija Pančevo

Buka zagađuje

Buka znači stres – i niko je ne želi u svoja četiri zida. Sa smanjenjem buke do 24 puta, zahvaljujući našim prozorima, Vaš dom će postati oaza mira.

Naša okolina, naša odgovornost

Kao kompanija koja proizvodi širom sveta, REHAU takođe ima i posebnu odgovornost za ljude i životnu sredinu. Zbog toga se podrazumeva da neprestano optimizujemo naše korišćenje resursa, kao i energetsku efikasnost u našim fabrikama i našim proizvodima. Do 2024. godine, REHAU će investirati više od 65 miliona evra u sopstvena, kao i eksterna postrojenja za reciklažu, radi održivog očuvanja resursa.

Spavajte U Apsolutnoj Tišini

Uživajte U Novoj Udobnosti Vašeg Doma

Quadro Pvc I Aluminijumska Stolarija Pančevo

QUADRO Usluge

Pored REHAU prozora i vrata, nudimo i prateću opremu renomiranih evropskih proizvođača. Svaki element koji ugradimo u Vaš dom poseduje serifikate o najvišem kvalitetu proizvoda

Prozori

REHAU EuroDesign, Synego ili Geneo – Razičiti profili za različite zahteve. Dvoslojno ili troslojno staklo – Za različite želje i potrebe.

Quadro Pvc I Aluminijumska Stolarija Pančevo

Ulazna Vrata

REHAU ulazna vrata pružaju vrhunsku toplotnu i zvučnu izolaciju. Izrađujemo ih po meri u raznim kombinacijama termopanela i staklenih ispuna.

Aluminijumske Roletne

Zastor je izrađen od uvoznih Alu lamelica ispunjenih termoizolacijom. Mogu se izraditi svim dimenzijama i mnoštvu boja.

Alu Komarmnici

Fiksni ili sa šarkama. Rolo ili sve popularniji plisse komarnici najvišeg kvaliteta. Neizostavan deo kompletnog sistema fasadne stolarije.

Quadro Pvc I Aluminijumska Stolarija Pančevo

Zadovoljni Klijenti

Naša vizija je Vaše zadovoljstvo

Ispunićemo je tako što ćemo Vam ponuditi najbolji proizvod, uslugu i rok montaže na tržištu.
REHAU
jeste najkvalitetniji profil na tržištu
Od Vas očekujemo sugestije, kritike da bi smo postali bolji i pohvale i preporuke da bi smo rasli i ponudili kvalitet što većem broju ljudi.
QUADRO
jeste najbolji izbor za kvalitetnu montažu
Quadro Pvc I Aluminijumska Stolarija Pančevo

Odabir Vaše Nove Fasadne Stolarije Može Biti Vrlo Lak Poduhvat

Neophodno je odbrati komponente proizvedene od strane renomiranih evropskih proizvođača, pažljivo i tačno uzeti mere na objektu, precizirati sve detalje vezane za rokove, fukcionalnost elemenata kao i za garanciju. Nakon toga Vam ostaje da sačekate dan montaže elemenata. QUADRO će sve ovo postići za najviše 30 dana po najpovoljnijoj ceni.