REHAU Pvc Stolarija

Pozovite Nas

060 362 54 10

Sistemi i Karakteristike

Odaberite Jedan Od Sistema REHAU Pvc Stolarije

U odnosu na Vaše potrebe i prioritete u kućnom budžetu možete odabrati jedan od tri sistema REHAU Pvc stolarije. Naši favoriti su svakako REHAU EuroDesign 70 sa troslojnim paketom stakala kao i REHAU Synego 80 koji su u potpunosti prilagođeni toplim letima i hladnim zimama a poseduju i izvanrednu zvučnu izolaciju koja će Vam puno značiti u gusto naseljenim oblastima.

Predstavlja prvi izbor prilikom renoviranja objekta. Veoma dobar odnos uloženog i dobijenog pogotovu kod troslojnog paketa stakla.

Povećana ugradna dubina garantuje bolju toplotnu i zvučnu izolaciju. Predstavlja najčešći izbor kod izgradnje novih objekata izgrađenih po savremenim standardima gradnje.

Inovativno rešenje REHAU RAU-FIPRO. Kod energetski pasivnih objekata i posebnih zahteva po pitanju težine i čvrstine konstrukcije. Premium rešenje u industriji fasadne stolarije.

Rehau EURO DESIGN 70

Standardni sistem u našoj ponudi. Zadovoljava energetske standarde i predstavlja najbolje ocenjeno rešenje u sistemima od 70mm na tržištu EU. Radi se u izvedbi sa dvoslojnim i troslojnim paketom stakala.

Rehau SYNEGO

Idealan sistem koji objedinjuje rešenje za objekte sa visokom energetskom efikasnošću koji se nalaze u oblastima u kojima je prisutno tzv. zagađenje bukom, pre svega u centralnim gradskim jezgrima.

Rehau GENEO

Rešenje projektovano za energetski pasivne domove i radne prostore. Predstavlja sumu upotrebe inovativnih materija i višedecenijskog projektovanja. Na tržištu ne postoji prozorski profil boljih karakteristika.

RAU- FIPRO ®

Jezgro GENEO profila je napravljeno od materijala vrhunskih karakteristika RAU-FIPRO® koji se koristi u avio industriji i Formuli 1.

TRAJNOST

RAU-FIPRO® jezgro omogućava maksimalnu čvrstinu i stabilnost prozora i bez čeličnih ojačanja.

ELEGANCIJA

Za 40% lakši od uobičajenih PVC pofila, GENEO omogućava izradu prozorskih sistema velikih dimenzija i jedinstvene estetike.

IZOLACIJA

U GENEO profile su ugrađeni i specijalni ulošci za dodatno poboljšanje toplotne i zvučne izolacije.

Spavajte U Apsolutnoj Tišini